Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Καιρός Δεκεμβρίου

Συννεφιασμενη Κυριακη

Απορω που θα παει αυτη η κατασταση η οικτρη με τον καιρο που δεν λεει να φτιαξει.Εννοω να χαλασει με βαση την εποχη του.Χαλια χαλια και ξανα χαλια.Δειτε εδω.Ανοδος της θερμοκρασιας τις πρωτες μερες του Δεκεμβριου σε επιπεδα σχεδον ρεκορ.Μπορει να σπασουν τα κοντερ παλι στη Κρητη.(Η Αφρικη συνεχιζει να μας φλερταρει μεχρι και τωρα.Αι μαζεψου στα μερη σου επιτελους).Μεχρι 12C πανω απο το μεσο ορο της εποχης θα ανεβει η θερμοκρασια.

Τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα για την περιοχη της Ρωσσιας.Παει η Ρωσσια οπως την ξερατε.Παει.LAST YEAR!! Που ελεγε και μια διαφημιση.Η Μοσχα δεν εχει ιχνος χιονι.Κι ουτε χιονισε ακομα.(κι εχουμε φτασει Δεκεμβριο ηδη).Απο πρωτευουσα του ψυχους εχει μεταμορφωθει σε μια ηπια βροχερη πολη.25C πανω απο τις κλιματικες τιμες θα ανεβει η θερμοκρασια εκει τις επομενες ημερες.(Για να το καταλαβουμε αυτο ας πουμε κατι αντιστοιχο για μας.Η μεση τιμη για το Νοεμβριο στη Θεσσαλονικη ειναι 15C .Φανταστειτε να ανεβαινε η θερμοκρασια στους 40C τετοιο καιρο).Τοσο εντυπωσιακη ειναι η ανοδος αυτη.Δεν ειναι νορμαλ για το Μοσχοβιτη τετοιο καιρο απλα να βρεχεται στους 6C.Κανονικα θα πρεπε να τρεμει στους -10C.Εχει γινει μια σουπα ο καιρος.

Και δεν διαφαινεται φως στο οριζοντα.Δηλαδη χαλασμα του καιρου.Η σιχαμερη αυτη κατασταση θα συνεχιστει τουλαχιστον μεχρι τις 10 Δεκεμβριου με κατι χαζοβροχες κατα περιοδους.Απο κει και περα ισως να αλλαξει κατι.(Μονη μου ελπιδα η στατιστικη).Λογικα θα χαλασει.Δεν μπορει.

6 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

δεν ξέρω αν θα επαληθευτούν οι προγνώσεις... άλλα τώρα το χαίρομαι αυτό το κρύο. Ζήσε τη στιγμή κι άσε να μη ξέρεις τι καιρό θα κάνει αύριο...αμπελοσοφίες μεταμεσονύχτιες, πάλι.
καληνύχτα.

Χριστίνα (lbt) είπε...

να συμπληρώσω...
τι φάτσα το μωρό!!!! απίστευτη!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ...ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΣΑΙ...ΕΣΥ???

(ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ...)

ΩΡΙΜΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΨΙΛΟΣΤΕΡΕΨΕΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΟΛΥΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΤΕΣ...)ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΙΓΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ???
ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...???

ΟΥΤΕ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΛΤΟ ΣΑΝ ΕΝΘΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

marina είπε...

Ανώνυμε
στείλε μια επιστολή στον Πρωθυπουργό για να διαμαρτυρηθείς! Εδώ και η Μπεζεντάκου το έκανε! Αφού χαλιέσαι αγόρι μου γιατί μπαίνεις; Σε υποχρέωσε κανείς; Τόσο κενή ζωή έχεις που κάθεσαι και μπαίνεις σε μπλογκ που δε γουστάρεις και συγχύζεσαι. Γιατί τα κεφαλαία γράμματα αυτό δηλώνουν στο ίντερνετ.
Γράφεις «ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ» Καλά ρε πας καλά; Θα σου δώσει ο άλλος εξηγήσεις για το τι βάζει στο μπλογκ του; Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα ξένο σπίτι και να βρίζεις τον άλλο γιατί δεν σου αρέσει η διακόσμηση. Θα σε ρωτήσει για το τι θα γράφει; Επικοινωνείς; Ένας άνθρωπος με στοιχειώδη νοημοσύνη, αν δεν του άρεσε κάτι, δεν θα το επέλεγε ξανά. Εσύ γιατί επιλέγεις να μπαίνεις και να ξαναμπαίνεις και να αφήνεις οργισμένα μηνύματα;

Ανώνυμος είπε...

My dear ΑΝΩΝΥΜΕ.O Τσαρουχης παρομοιαζε την εκτελεση της Συννεφιασμενης Κυριακης απο τη Σωτηρια Μπελλου με την Καστα Ντιβα απο τη Μαρια Καλλας λογω της καθαροτητας και του ιδιαιτερου μεταλλου της φωνης της.Επισης αν δεν το ξερεις η Συννεφιασμενη βασιζεται στην ιδια μουσικη-μετρο με το "Υπερμαχω Στρατηγω".Δεν ειναι ενα τυχαιο τραγουδι.
Ε δε θα μας την πεις τωρα και για τη "Συννεφιασμενη Κυριακη".ΕΛΕΟΣ.

Εξαλλου εμενα ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ.Οποτε ακομα και Βανδη να βαλω,που εχω βαλει παλιοτερα δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.

Τι φοβερη ευχη ηταν αυτη που μου δωσες για τη χιονοθυελλα!!!Αμην Παναγια μου.Τοσο που να μην μπορουμε να βγουμε.Να ερθει το ελικοπτερο με τις προμηθεις απο ψηλα....χαχαχα.Λεφτα εχουμε να φαν κι οι κοτες..Χαχα.χα.

Χριστινα:
Το μωρο οντως εχει τελεια φατσουλα.
Λεει ο ανωνυμος αν το μωρο ειμαι εγω?Τι καλυτερο!!Να ημουν ετσι!!!Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ θα πεθαινε το 2060 κι εγω το 2100.χαχα.

Μαρινα:Τελικα ο Ανωνυμος ειναι πιο φανατικος αναγνωστης απ ολους.Ερχεται στο φτωχικο μπλογκοσπιτο μου συχνα.Και δεν εχω να τον κερναω και ωραια τραγουδια.