Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Επαινος στην Πατρα

Στην Πατρα οι πολιτες μπηκαν μπροστα απο τους ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ κι αρχισαν να πετανε τις πετρες που πετουσαν οι κουκουλοφοροι.Ετσι τους σταματησαν απο την καταστροφη των περιουσιων τους.ΑΞΙΟΙ.Απεδειξαν οτι καπου στην Ελλαδα υπαρχουν καθαρα μυαλα και αντρες πραγματικοι..

5 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

σημερα δεν είδα ειδησεις... και δεν το έμαθα. μπράβο τους!

Ανώνυμος είπε...

όταν λες πολίτες εννοείς τους χρυσαυγήτες, τους οννεδίτες και του υπόλοιπους παρακρατικούς τραμπούκους; Τους ίδιους που δολοφόνησαν στις ίδιες γειτονιές τον Τεμπονέρα;;;
ΑΥΤΟΙ ΕΪΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;

marina είπε...

Κοίταξε όσο αφορά το προηγούμενο ποστ με το άσυλο που λες να καταργηθεί. Το άσυλο είναι ένα δικαίωμα που έχει κατακτηθεί από κάποιους που τους φώναζαν ταραξίες και τους έκαναν λιώμα τα τανκς. Αυτή είναι η ιστορία μας και δεν γυρνάει πίσω! Το πρόβλημα είναι γιατί οι πανεπιστημιακοί χώροι γεννούν τέτοιες παθογενείς καταστάσεις, ποιοι τις ανέχονται και ποιοι τις εκτρέφουν. Εκεί είναι το όλο ζήτημα. Αν καταργηθεί το άσυλο και η αστυνομία αλωνίζει, τότε καταργείται η ιερή ελευθερία του πανεπιστημίου. Θα μου πεις τώρα τηρείται; Όχι αλλά εκεί είναι η μαγκιά για την κοινωνία μας να το καταφέρουμε. Σίγουρα δεν θα το καταφέρουμε αν καταργηθεί το άσυλο και μπαίνει κάθε μέρα αστυνομία.
Τώρα όσο αφορά τους κουκουλοφόρους, μην είσαι σίγουρος ότι είναι όλοι αναρχικοί. Οι μισοί είναι από ακροδεξιές οργανώσεις και αστυνομία που κάνουν προπαγάνδα. Μέσα στο γενικό χαμό παρεισφρέιουν και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν πλιάτσικο, αλλά και άλλες κοινωνικές ομάδες.
Πάνε τα μαθητούδια και οι απλοί πολίτες τους πλακώνουν στο ξύλο και στο χημικό για να μην κατεβαίνουν σε πορείες. Χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια. Εγώ πιτσιρίκα πήγαινα κρυφά στις πορείες γιατί η μάνα μου δεν θα με άφηνε, ενώ όσες φορές της το είπα με έπρηζε στα τηλέφωνα «δεν τι γίνεται, που θα πας, έλα σπίτι».

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω.Βαρεθηκα.Δεν ξαναασχολουμαι με το θεμα.Εχει κουρασει πλεον πολυ.

funnyvalentine είπε...

tous xrusaugites tis patras 8a uperaspisteis.
kai kai poia taxi uperaspizesai esu o idios s auto to blog milas gia tin apaksiwsi tvn giatrwn . otan mia koinwnia metraei tvn an8rwpwn se eurw kai zantolastixa opws sou exw ksanapei tote giati 8a milisoume gia ta kamena tis ermou ...kai ta kala xristougenna.
mas exoun kseftilisei klebontas to dimosio xrima,apaksionontas ta nosokomeia ta sxoleia.ti prepei na ginei diladi gia na stamatisoun na mas ftunoun ta lamogia kai oi metrioi. den uaparxei ideologia apognvsi uparxei mono. staxti na ka8arisei o topos na anazitisoume tin an8rwpia