Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ερχεται χιονιας

Ενα βηματακι ακομα προχωρησε η προβλεψη σημερα.Λοιπον απ τις 21 Ιανουαριου και μετα (οπως ειχα γραψει και πριν λιγες μερες) ο αντικυκλωνας της δυτικης Ευρωπης λαμβανει καλη θεση σε σχεση με την Ελλαδα.Συγκεκριμενα φαινεται καταβαση αυλωνα νοτια της Ιταλιας.Πιθανοτατα να εχουμε δημιουργια συγκλισης πανω απο τον Ελληνικο χωρο την ερχομενη Κυριακη -Σαββατο πραγμα το οποιο φαινεται να δινει χιονια μεχρι αρκετα χαμηλα.Σ αυτη τη χρονικη στιγμη μπορουμε να πουμε οτι το χιονι θα ναι μεχρι αρκετα χαμηλα στη Βορεια Ελλαδα.Ετσι φαινεται.Ακομα δεν μπορουμε να μιλησουμε για κατι πιο σιγουρο σε πεδινες περιοχες.

Μην πω βεβαια τι εδειξε το αποψινο ραν του Αμερικανικου μοντελου προβλεψης γιατι θα τρελαθουμε ομαδικως απ τη χαρα μας!!

2 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

Ο μπέμπης μου περιμένει τα χιόνια αλλιώς δεν σκάει μύτη! χαχα! (αρχες Φλεβαρη μάλλον λίγο πριν την προβλεπόμενη ημερομηνια ΠΗΤ)

Κωστας είπε...

πω πω..Κι αλλο Snowbaby.Εγω ετσι λεω το δικο μας.Αντε με το καλο να σου ρθει ο μπεμπουλης και τα χιονια μαζι.Η πρωτη φωτο να ειναι στο παραθυρο της κλινικης με χιονισμενο τοπιο απ εξω!!