Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο πρωτος μινι καυσωνας του καλοκαιριου.Ιουνιος.Ανεβαινει η θερμοκρασια

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ 25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ! Ο ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ 34-36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 35 ! ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ!ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΡΜΗ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥΣ 37!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!

(Απο τον Νιck).
Συμφωνω απολυτα Nick με την προβλεψη σου γι αυτο και την εβαλα εδω.Θα ελεγα οτι απο κει και περα οι προβλεψεις ειναι αβεβαιες.Το Ευρωπαικο μοντελο προγνωσης δειχνει μια ιδιαιτερα εντυπωσιακη πτωση της θερμοκρασιας με καταιγιδες.Το αμερικανικο ακομα παλινδρομει και δειχνει συνεχιση της ζεστης.

Για να δουμε τι θα επακολουθησει μετα απ τον πρωτο αυτο καυσωνα οπως προδιαγραφεται μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας και πως θα πορευτουμε στον Ιουλιο.Με βροχες και ψυχρα?Η με συνεχιση της ζεστης?

2 σχόλια:

nick είπε...

απλως ο τιτλος για ''πρωτο καυσωνα''δεν ειναι αρκετα καλος!δεν χαρακτηριζεται καυσωνας αυτος!καλυτερα ''mini καυσωνας'' ταιριαζει!

Κωστας είπε...

Oντως.Δεν παμε για μεγαλες τιμες θερμοκρασιας.