Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Χαμηλοτερας στην Αγγλια


ενα τεραστιο χαμηλο αναμενεται να σχηματιστει ανοιχτα των ακτων της Αγγλιας,τις επομενες μερες.Αυτο θα μπορουσε με την καταλληλη κινηση του να οδηγησει σε GRAND καυσωνα στην Ελλαδα.Προς το παρον δεν φαινεται.Αναμενομεν και παρακολουθουμε την εξελιξη.

7 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

Moυ φαίνεται θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα φύγω τρέχοντας για Αγγλία..τι κάλα θα ταν! Δεν είναι και πολύ αίσιες οι προβλέψεις σου για Ελλάδα. Σήμερα κατι άκουσα για βροχή άλλα ακόμα δεν έπεσε σταγόνα να δροσιστούμε...και το πληρώνει το έρμο το περιβάλλον,ντρέπομαι που το λέω άλλα καίω και τα 2 κλιματιστικα στο σπίτι.
Τι λέει εσύ τελικά θα πάς Ισπανία; βρέθηκε η ταυτότητα;

Ανώνυμος είπε...

Ακομα να βρεθει.Μου φαινεται θα καταληξω σε κανενα νησι και δεν το θελω καθολου.Δεν προβλεπεται βαρβατος καυσωνας προς το παρον.Απλα σχηματιζεται ενα χαμηλο το οποιο θα προκαλεσει καυσωνα στην Ισπανια.Αν αυτο μετακινηθει λιγο ανατολικοτερα ο καυσωνας θα ερθει σε μας κι οχι στην Ισπανια.Τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Απλα το ανεφερα γιατι τετοια χαμηλα τερατα περυσι προκαλεσαν τους καυσωνες.Απλα αν δεν υπηρχε αυτο εκει θα ειμασταν σιγουροι οτι δεν κινδυνευουμε απο καυσωνα.Ενω τωρα υπαρχει περιπτωση...Αυτο με τις βροχες ειναι οντως αληθεια.Ενδεχεται το Σαββατοκυριακο αν υπαρξει καμια βροχουλα.Ισως

Ανώνυμος είπε...

Επισης.Μονο εγω θα ειμαι οικολογος που καιω μονο τον ανεμιστηρα?Αιντε να τα κλεινετε.Ας ιδρωσετε και λιγο.Αιντε.καλομαθατε μου φαινεται. χαχαχα.

Χριστίνα (lbt) είπε...

KOSTAS WILL SAVE THE PLANET!
:))

Χριστίνα (lbt) είπε...

το παραπάνω δεν το γραψα ειρωνικά, αλλά πειραχτικά...προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβα το υφος με το οποιο το εγραψες(ηταν ακρως χιουμοριστικο και χαλαρο),αλλα να ξερεις και κατι αλλο ακομα:Δεν παρεξηγουμαι ποτε.Η μαλλον για να ακριβολογω,παρεξηγουμαι παρα πολυ δυσκολα.Φαντασου...ζωον που ειμαι.χαχαχαχα.

Χριστίνα (lbt) είπε...

και γω κάτι ανάλογο είμαι,παρεξηγούμαι σπάνια και μόνο με κατι κρύες χοντράδες φίλων και γνωστών. Αλλά μερικοί είναι πιο ευαίσθητοι και θέλει προσοχή στο τι θα ξεστομίσεις.
Οπότε ok, συνεννοούμαστε.