Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Παλαιος Παντελεημονας.Πριονια Ολυμπου















Βρεθηκα σημερα στον Παλαιο Παντελημονα Πιεριας.Ενα αναπαλαιωμενο χωριο απο τη δεκαετια του 1990.Πολυ ωραιο χωριο.Με ωραια ατμοσφαιρα.Χωρις αυτοκινητα.Ωραια παραδοσιακα σπιτια και ταβερνες και καφετεριες.Με θεα ολοκληρο τον καμπο της Πιεριας.Ειχε ψυχρα και ομιχλη λιγο πιο πανω.Περιπου 14C.Φαγαμε στην ταβερνα.Ηπιαμε γλυκο κοκκινο κρασι και γιναμε ψιλο ντιρλα.Το χει φαινεται το μερος.Γιατι ακομα μια φορα που ειχα παει εκει ειχα παραπιει παλι.
Μετα πηγαμε Λιτοχωρο πηραμε προφιτερολ και κανταιφια και ανεβηκαμε μεχρι τα πριονια για να τα φαμε.Παρεπιπτωντως ηταν χαλια τα γλυκα.Μην αρχισω και κανω δυσφημιση στο ζαχαροπλαστειο.Αλλα η εκδρομη ηταν τελεια.

7 σχόλια:

marina είπε...

Ωραία περάσαμε βλέπω! Ωραίες εικόνες! Φάγατε καλά; Άσε και εγώ στο φαί το χω ρίξει τις τελευταίες μέρες! Μία απόλαυση μας έμεινε σε αυτή τη ζωή πριν προβούμε το κατώφλι της εντατικής! Άντε φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Κεμπαπ.Κοτοπουλο.Αρνι.Πατατες.Σαγανακι.Σουβλακια.Πολιτικη.
Ολα αυτα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ....ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΠΛΕΟΝ....ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

Χριστίνα (lbt) είπε...

Συμφωνώ για το ζαχαροπλαστείο (αυτό το μεγαλο κεντρικό δε λες;;)...πριν 5 χρόνια περίπου που ήταν αλλος ιδιοκτήτης τρώγαμε κάτι πάστες να γλύφεις το πιατάκι..άψογες, οι Αθηναίοι πήγαιναν πάντα για το καζαν ντιπί του. Τώρα χάλασε.
Κι εγώ εφαγα καλα το σ-κ, άλλα περπατήσαμε και πολύ οπότε ισορροπήσαμε τις εξτρα θερμίδες.
οικονομική κρίση;;; πού καλέ; όλοι οι ξενώνες και τα φαγαδικα στη ζαγορα Πηλίου και τα γύρω χωριά ήταν παραπανω απο ΦΟΥΛ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε.Νιος ημουν και γερασα και βαρεθηκα να ακουω οτι υπαρχει οικονομικη κριση.Οτι τα λεφτα δεν υπαρχουν οτι η Ελλαδα ειναι χρεωμενη,οτι ο πληθωρισμος καλπαζει,οτι βουλιαξε η Σοφοκλεους.κτλ κτλ.Αν ειναι να μην πιω το κοκκινο κρασι μου για να σκεφτω τον DOW JONES,τοτε αλιμονο μου.Σκεψου και το αλλο.Να μην φαω να μην πιω να μην βγω και μια μερα να μου τα φαει η τραπεζα?
Για αυτο θα επαναλαβω το πασιγνωστο και παντα επικαιρο :
http://www.youtube.com/watch?v=uOn8DwIRiMI

Ενας θρομβακος στον διαγωνιο και φυγανε ολα.Και τα πουλια,και τα βουνα και οι θαλασσες κι οι σκεψεις κι ολα.
Κι επιμενω στο σημειο στο 1και 2 sec αυτου του βιντεου.χαχαχα
Ποσο εμεινε?
:)
:) χα.χα.χα.χα

Ανώνυμος είπε...

Πολυταξιδεμενη η little beautfiful things.:)

Χριστίνα (lbt) είπε...

ε, καλά τώρα! τσ! βρε στο Λιτόχωρο πήγα δεν πήγα στο Θιβετ, να με πεις και πολυταξιδεμένη!!

πάντως θα συμφωνήσω με την προ προηγουμενη απάντησή σου στον ανώνυμο. Μια ζωή την έχουμε (επίγεια) κι αν δεν τη γλεντήσουμε...λαλαλα ε,παλικάρι,βάλε ένα κρασάκι και άλλη μια παϊδάκια!