Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Οχι αλλο Ομπαμα.ΕΛΕΟΣ.


Δεν τον χωνευω.Οπως και τον αλλο.Δεν μπορω αλλη ομπαμολογια.Ελεος.Ειναι τελειος ο Ομπαμα.Οκ.Συμφωνησαμε?Αφηστε με ησυχο τωρα.PLEASE.
Θα προσπαθησει να αποδαιμονοποιησει λεει ο ΟΜΠΑΜΑ τις ΗΠΑ.Ετσι ακουσα σημερα στις ειδησεις.Πραγματικα εχω περιεργεια να δω πως μπορει να γινει αυτο?Μηπως σκοπευουν να μοιρασουν απο εναν αμερικανο αλυδοδεμενο σε καθε ιρακινο;

7 σχόλια:

marina είπε...

Γλυκέ μου, ο Ομπάμα είναι κούκλος και φαντασίωση πολλών γυναικών, εκ των οποίων και δεν αποτελώ εξαίρεση! Αν και εμένα γενικώς μου αρέσουν οι μαύροι! Συνεπώς θα έχω Ομπάμα-μάνια μέχρι να αρχίσει ο επόμενος πόλεμος οπότε και θα φάει κράξιμο. Κατά τα άλλα μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε οι ειδήσεις! Και ξέρεις με τη ιδιότητα στο λέω αυτό! Άντε καλό βραδύ! :)

Ανώνυμος είπε...

Λυσσαρες μαυροπληκτες....χαχαχα.Υπαρχουν και λευκοι με ιδιοτητες μαυρου αν πιανω καλα το υπονοουμενο...:)

marina είπε...

@ Καμία σχέση! :) Πονηρό μυαλό είσαι! Λοιπόν σαφώς και τα ιδιαίτερα προσόντα δεν είναι αμελητέα, ωστόσο εμένα μου αρέσουν γενικώς οι μαύροι άνθρωποι! Θα ήθελα και εγώ να είχα γεννηθεί μαύρη!

Χριστίνα (lbt) είπε...

Με κάλυψε η marina: είναι κούκλος!..

τι περιμένεις απ'το γυναικείο κοινό σου; χαχα!

Ανώνυμος είπε...

www.pornhub.com για τους αντιρατσιστικούς μαυρόπληκτους κωλαράκους σας... και μόλις δείτε τον "μαύρο χρυσό" των αμερικανοεβραίων επιβητόρων σας να "χύνεται" στα τρυφερά άσπροροδαλά όνειρα σας και να τα περιλούει με μια στιφή γεύση αναρωτηθείτε ..."τι αξίζει? το "μέγεθος" της καταστροφής σας ή η "τεχνική" με την οποία σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε...
απολαύστε το αφου δεν μπορείτε να το αποφύγετε...και πάλι συγχαρητήρια!!!ΑΞΙΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το παρακανες ανωνυμε.Τι θελβω και βαζω κι εγω σχολια για τετοια θεματα.Αντε να αρχισει να χιονιζει να πηξω το Blog στο χιονι σε ποιο ανωδυνα θεματα.:)

Χριστίνα (lbt) είπε...

Μη μασάς Κώστα! ο καθένας λέει τη γνώμη του. Άλλα τουλάχιστον εσύ ξέρουμε ποιος είσαι ρε παιδί μου, σε έχουμε γνωρίσει και μέσα από το μπλογκ σου. Ο ανώνυμος γιατί δεν έχει τα κότσια να μας πει έστω και το ονοματάκι του;
Και πιστεύω ότι θα ηταν ανικανοποίητος όποιος και να εβγαινε πρόεδρος.
Δεν ξέρω αν ο Ομπάμα θα είναι ο καινοτόμος πρόεδρος, ή αν θα τον φανε το παλικάρι (όπως λέει κι η μαμά μου), ή αν το μέγεθος κι η τεχνική του επαληθευσουν τις "προφητείες" του ανώνυμου.
Πάντως όσες φορές έχω αξιολογήσει άνθρωπο μόνο και μόνο απ' αυτό που βγάζει το πρόσωπό του και οι κινήσεις του, δεν έχω πέσει έξω.
Κι ο νέος πρόεδρος της Αμερικής φαίνεται καλό παλικάρι κι έμορφο!!!
ΑΞΙΟΣ λοιπόν!
:))