Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Καταραμενες Κυριακες







Πως να συγκεντρωθω οταν λιγοτερο απο 12 ωρες με χωριζουν απο μια εφημερια?Κι οταν τετοιες εικονες ηταν το Σαββατοκυριακο μου στον Πλαταμωνα και τον Παλαιο Αγιο Παντελεημονα.

4 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

να σου πω μια τόσο ήρεμη απόδραση μου χρειαζεται κι εμενα...το τελευταίο καιρό Πάσχα,βαφτίσια,γάμους όλο εκδηλώσεις έχουμε...όχι ότι δεν περναω καλα, άλλα χρειαζεται και το διάλειμμα απ' αυτα.
καλό κουράγιο για αύριο, και δοξα τω Θεό να λες που εχεις δουλειά!

το παιδάκι στη φωτογραφία ποιο είναι;

αμαν και ποτε είπε...

Ενα ασχετο που το ειδα να πεταει βοτσαλα στο νερο.Καλα ηταν αλλα αυριο βουτια στο θανατο και στην ασθενεια και παλι.Σ αυτο που λες δεν εχεις και αδικο.Παλι καλα που εχουμε και μια δουλεια και δεν ειμαστε ανεργοι.Αλλα χρειαζομαστε μεγαλα διαλειμματα απ τη ρουτινα για να μας αρεσει η δουλεια μας.

marina είπε...

Χρόνια πολλά Κώστα (καθυστερημένα όπως πάντα)! Έλα μια χαρά περνάς! Μην παραπονιέσαι! Αυτό το δωμάτιο με το παράθυρο και το καντήλι είναι όλα τα λεφτά (θα το κάνω copy paste)! Χμμμ…. 34αρης, καρδιολόγος πέρασε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στον Πλαταμώνα!! Μια χαρά!
Έλα τι θα πει έχεις εφημερία! Μια χαρά θα περάσεις! Αν κρίνω από το Greys Anatomy που όλοι είναι σέξυ και πηδιούνται ασυστόλως σε χειρουργικούς πάγκους και νεκροτομεία μια χαρά περνάτε εκεί μέσα! Ζήτω ο Άβραμόπουλος! Δεν συνεχίζω άλλο γιατί προφανώς θα δεις το σχόλιο μετά την εφημερία που θα είσαι κουρασμένος και δεν το γλιτώνω το βρίσιμο! Καλά να περνάς!!

αμαν και ποτε είπε...

Χρονια πολλα.Τι χαλια εφημερια ηταν αυτη!8 η ωρα το πρωι και μετα απο την νυχτερινη και απογευματινη και πρωινη αγρυπνια αρχισα να λεω χαζομαρες στις νοσοκομες.Τωρα πηγε 9 η ωρα κι ακομα ειμαι κομματια.θελω να παω να πιω νερο και δεν μπορω.
Στο πα κι αλλη φορα.Μπορει να πηδιουνται ολοι στους παγκους και να μαι ο τελευταιος που θα το μαθει.Να φανταστεις οτι συζητουσα με μια νοσοκομα και μου λεγε οτι χωρισε με το αγορι της που τα ειχαν 4 μηνες κι ειναι πολυ στεναχωρημενη.Μου δειχνει φωτογραφια του και της λεω :ρε συ αυτος μοιαζει πολυ στον Νικο.Ιδιος ειναι.
"Μα ο Νικος ειναι " μου λεει.
Τοσο ζωον!
Αυριο ρεπο.Δοξα τω Θεω.Ζητω ο Αβραμοπουλος οπως λες και επαυξανω με τα χιλια.

Το σαββατο στον Πλαταμωνα ηταν τελειο.Αυτο σκεφτομουν στα δυσκολα χτες.Κατι εικονες φοβερες που μου εντυπωθηκαν στο μυαλο.Η βροχη που επεφτε καθως νυχτωνε,η εικονα απ το παραθυρο και το καντηλι,(που ειναι μεσα απο εκκλησια κι οχι μεσα απο δωματιο) ,το υπεροχο φαγητο,ζυγουρι,σουβλακια,κοτοπουλο,τηγανητα κολοκυθακια κτλ κτλ,το παγκακι στον Πλαταμωνα,κτλ κτλ .

Διαβασα ενα ολοκληρο βιβλιο (ναι απιστευτο κι ομως αληθινο) με τιτλο "Η ανθρωπινη βλακεια ως παραγων του ανθρωπινου βιου".Πολυ καλο.Διαπιστωσα οτι κατα 70% ειμαι βλακας.Ειδα ομως και πολλους γνωστους μου μες τις σελιδες του.
Ωραια.Πολυ ωραια.