Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η παγκοσμια συνομωσια της διαφημισης



Θα μας τρελανουν τελειως!Θελουν λεει να κοψουν το καπνισμα.Ανακαλυψαν την Αμερικη τωρα;Αληθεια πως παει κανεις;
Ειμαι φυσικα μη καπνιστης αλλα και αντικαπνιστης.Δεν ειμαι ομως απο κεινους τους σπαστικους που λενε στους αλλους να μην κανπνιζουν διπλα τους γιατι τους πειραζει ο καπνος.Εννοειται οτι το σωστο ειναι να μην κανπνιζει κανενας και για την υγεια τη δικη του αλλα και των αλλων.Αλλα μ εκενευριζει που τα παγκοσμια κορακια επειδη ειδαν οτι η νοσηροτητα,οι ωρες απωλειας εργασιας,οι καρκινοι,οι συνταξεις,τα εμφραγματα και η μειωση του εργατικου δυναμικου αντισταθμιζουν τα κερδη απο τις πωλησεις του καπνου.Κι ετσι απεσυραν τις διαφημισεις του τυπα που καβαλα στο αλογο του διασχιζει τα δαση αναπνεοντας καθαρο οξυγονο και της σουπερ σεξυ γκομενας που την κυνηγανε ολοι για να την πηδηξουν επειδη ειναι διαφορετικη απο τις αλλες τις οπισθοδρομικες και αθωωες,που οι χαζες δεν καπνιζουν.Μονο και μονο γι αυτο το λογο θελω να αρχισω το καπνισμα.Εις ενδειξη διαμαρτυριας προς την παγκοσμια συνωμοσιας της στρατευμενης διαφημισης στο κερδος.

Τα χω παρει στο κρανιο με ολα τα καναλια που βαλθηκαν να σταματησουν το καπνισμα απο τα δολια ανθρωπακια.Τι κανει ομως το κερδος!Για δεκαδες χρονια στην αρχη τους προετρεπαν να καπνιζουν,στην συνεχεια τους ειπαν οτι κανει κακο αλλα αν θελουν ας συνεχισουν να καπνιζουν και τωρα που τους καταντησαν αναπηρους,μετα απο την ΧΑΠ (χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια) που τους καρφιτσωσαν στα πνευμονια,το εμφραγμα που ερπαξαν εντελως δικαιωματικα και με το νομο στην καρδια,την καρδιακη και αναπνευστικη ανεπαρκεια που τους τη φορεσαν καπελακι,τη στυτικη δυσλειτουργια που εκανε κοσμο και κοσμακι να κλαει για την πτωση της Κωσταντινουπολης,και φυσικα ως Bonus κανεναν καρκινο απο τους πολλους που προκαλει το καπνισμα,τωρα ειδαν οτι τα πιστοποιητικα αναπηριας 66% απο το ΙΚΑ πεφτουν συννεφο,τωρα ειδαν οτι δεν δουλευουν τα κοροιδα.Οποτε κοψτε το καπνισμα.

Ε οχι ρε .Θα αρχισω το καπνισμα ΤΩΡΑ.Γιατι ετσι θελω.ΑΠΛΑ.

Και θα καπνιζω ωσπου να δω να αποσυρονται και οι διαφημισεις του λαχταριστου ζουμερου μπεργκερ,μεχρι να καουν τα φυλλαδια της αλυσιδας φαστφουνταδικων που χρησιμοποιει μονο αγνο αρα υγιεινο ελαιολαδο για τα τηγανητα τους,και μας πληροφορει οτι το διπλο μπεργκερ ειναι πηγη ψευδαργυρου ο οποιος κανει καλο στα ματια και την ομαλη λειτουργια των νεφρων χωρις να μας λεει οτι μεσα στα δυο κιλα σκατα που περιεχει το μπεργκερ απλα ετυχε να χει και λιγο ψευδαργυρο.(μα και το πατωμα να γλειψεις ιχνη ψευδαργυρου θα βρεις!!Ελεος!Αυτη η τεραστια βλακεια μπορει να μου σπασει το ανευρυσμα στον εγκεφαλο-εχω και τετοιες σκεψεις τελευταια).

Ναι λοιπον θα καπνιζω μεχρι να σταματησουν και οι διαφημισεις των κινητων τηλεφωνων μεχρι να αρχισουν να σκανε οι καρκινοι σαν μεσημεριανες καταιγιδες (που ειναι και επικαιρο) και οταν αποφασισουν να μας πουν την αληθεια ε ναι τοτε θα σταματησω κι εγω το καπνισμα.Τωρα τα κερδη προφανως ειναι μεγαλυτερα απο τις βλαβες.Βαριεμαι να περιμενω μεχρι να παρουν κεφαλι οι βλαβες ομως ρε παιδι μου...Θα αργησει μαλλον.

Κυριως ομως εκει που γινομαι εξω φρενων ειναι με τη διατροφη των φαστ φουνταδικων και ειδικα των αλυσιδων.Να μην τις αναφερω τωρα.Δεν μπορει να υποβαθμιζουν ετσι το μυαλο μας.Δεν γινεται αυτο.

2 σχόλια:

Gerry είπε...

Αφου θελεις τοσο πολύ να τους “τιμωρισεις” να το αρχισεις φιλε μου. Εγω το εκοψα μετα απο πολλες προσπαθειες και ειμαι 3.5 χρονια καθαρος τωρα. 3.5 χρονια που βγαινω εξω ελαχιστα για να μην ξαναπεσω στην συνηθεια γιατι κυριολεκτικα εφτυσα αιμα πριν το κοψω. Τωρα που γινεται μια προσπαθεια ξεκινησε το εσυ. Θα δεις την γλυκα.

αμαν και ποτε είπε...

Πλακα κανω.Στα πλαισια της υπερβολης το λεω.Για να δειξω ποσο ελεγχομενη ειναι η διαφημιση αλλα και η πληροφορηση που εχουμε.Τοσο που δεν θελω να πιστευω κανεναν για το υποτιθεμενο καλο μου.

Τωρα ανακαλυψαν οτι κανει κακο το τσιγαρο και μας το απαγορευουν.Απλα τωρα ειδαν οτι οσα τσιγαρα κι αν πουλησουν δεν θα αντιρροπησουν τα υπολοιπα εξοδα.Κανεις δε νοιαζεται για το κακο σου.Κανενας.