Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Προβλεψη καιρου Πασχα

Απο τον Nick.

Oπως λεμε εδω και καιρο ,αυριο Μ.ΤΡΙΤΗ θα ειναι ακομα μια σπαστικη ημερα αφου θα επικρατησουν σε πολλες περιοχες της χωρας συννεφια και ασθενεις κατα κανονα βροχες και κυριως στα ηπειρωτικα τμηματα,ενω το κρυο θα διατηρηθει και θα εχουμε σε χαμηλα επιπεδα για ακομα μια φορα την θερμοκρασια.

Απο Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ επιτελους ερχεται ανοδος της θερμοκρασιας φτανοντας και τους 20-22 βαθμους στο εσωτερικο της ηπειρωτικης χωρας (Θεσσαλια),και τους 18-20 στη Βορεια χωρα.Στις περιοχες γυρω απ το Αιγαιο θα κανει πιο πολλη ψυχρα.Σε γενικες γραμμες θα χουμε λιακαδα μονο που το μεσημερι-απογευμα θα συννεφιασει στα ηπειρωτικα δινοντας βροχες διασπαρτες μονο στα ορεινα κυριως τμηματα.

Απο εκει και περα κυριαρχει ο ηλιος αφου απο Μ.ΠΕΜΠΤΗ εως Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ παμε για ηλιοφανεια και θερμοκρασια ξανα στους 20-22 βαθμους περιπου.

Τελος την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ δεν φαινεται να εχουμε βροχες αλλα υπαρχει ενα ενδεχομενο να συννεφιασει κυριως στα πιο βορειδυτικα τμηματα και στα ορεινα να αφησει διασπαρτες μπορες.Οχι ομως κατι το ιδιαιτερο.Η θερμ. παλι στα ιδια επιπεδα των πρηγουμενων ημερων και ετσι φαινεται να κυλαει και στις αρχες της επομενης εβδομαδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: