Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ειμαι περιεργος η απλα εχω δικιο;






Επειδη ως ανθρωπος γενικα δεν εχω και πολλη υπομονη αλλα κι επειδη γνωριζω οτι ειμαι της υπερβολης τοσο που ως καλωσοριστικο μηνυμα στο κινητο εχω τη δικης μου εμπνευσης φραση "Μην απογοητευεσαι,μην ελπιζεις,ολα αλλαζουν", θα θελα μια δευτερη γνωμη.Μπορει ενας ανθρωπος να ζησει μεσα σε αυτο το σπιτι και για ποσες μερες?

3 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

προχθες συζητούσα με μια φίλη και της ελεγα ότι δε μπορώ με τίποτα να δουλεψω σε εργοταξιο...μου πε γιατι; αν ήθελε η μαμα σου να κανει κάποιες αλλαγες στο σπίτι, να καλούσε μαστόρια...κλπ δε θα τα επεβλεπες;;
της είπα:όχι, θα επαιρνα εσένα τηλεφωνο γι' αυτο.
Ξέχασα να της πω ότι θα θελα να φύγω κι απ' το σπίτι εκεινες τις μέρες.. αλλα το θεώρησα πολύ αντιεπαγγελματικό για να το παραδεχτω μπροστά της!
Μάλλον ταιριαζουμε σ'αυτο.
Δεν μπορω την σκόνη (χωρίς να είμαι γενικα υποχόνδρια) και τα πολύ ακαταστατα περιβαλλοντα.
Άντε καλά ξεμπερδέματα!
επίσης αλλαξε το μηνυμα υποδοχής σε: ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕ ΌΤΙ ΌΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ...
(το μπάνιο σας πάντως μου φαίνεται ότι θα γίνει πολύ καλο!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλα.Παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του.Μεχρι να γινει αυτο το γιαπι σπιτι θα χω πεθανει απ την αυπνια και την ασιτια.

Μα γιατι να αλλαξω το μηνυμα ετσι οπως το ειπες.Αφου δεν θα αλλαξουν ολα προς το καλυτερο.Καποια θα αλλαξουν προς το χειροτερο.Οποτε θα απογοητευτω.Καλυτερα ειναι να μην ελπιζεις σε κατι και να ερθει μονο του παρα να ελπιζεις και να μην ερθει.Ετσι νομιζω.

Το μπανιο μας δεν εχει πορτα προς το παρον οποτε προτεινω σε οσους εχουν δοσεις ματακισμου να παρουν μια θεση στην απεναντι οικοδομη και ολο και κατι θα πιασουν...χαχαχα

αμαν και ποτε είπε...

ο ανωνυμος ημουν εγω αυτη τη φορα.