Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Eurovision 2009

Λυσσαξαν οι μεσημεριανατζουδες.Αντιστροφη μετρηση για τη EUROVISION.Εννια και σημερα κι αλλη εννοια πλεον δεν υπαρχει.
*Η Μαγγιρα αφηνιασε σε συνεντευξη τυπου κατα του Νορβηγου που δεν πρεπει να τον δειχνουν καθολου τα καναλια γιατι παρασυρουν τον μπουνταλα ελληνα και ψηφιζει τα φαβορι.(μη σου πω να φυγει απ το πλανητη το παιδακι.)
*Η Λαμπιρη μετα του πανελος (πανελ στη γενικη) αναλυουν την κατασταση πιο λεπτομερεστερα κι απο αναλυση εκλογων και ουρων.
*Ο διευθυντης της ΕΡΤ,κι ολοι οσοι βρεθηκαν χτες σε αποχαιρετηστηριο παρτυ του Ρουβα εδωσαν τις ευχες τους ως η μανα που στελνει το γιοκα της στα ματωμενα μετωπα του βαλκανικου πολεμου.
*Τα αεροπλανα της επιστροφης στολιζονται για να ναι αξια ενος θριαμβευτη.
*Η δε γυναικα του Ρουβα σαν πολυ μεταγενεστερη Σπαρτιατισσα ειπε στο Ρουβα."Να μου φερεις τη νικη".Κατι σαν το "Η ταν η επι τας".
*Ο οικουμενικος Πατριαρχης μετα την θεικη ευλογια που εδωσε στον Αναστασιο (Ρουβα) υποσχεθηκε να βαφτισει και το ρουβακι στο Φαναρι.Αληθεια θα βλεπει κι ο Θεος Eurovision εκεινο το βραδυ.Θα τρωνε και πιτσες στον Παραδεισο;
*Ο Ρουβας εκανε διαφημιστικο για την TRIDENT και βγαινει στο μπαλκονακι της Ρηγιλλης ως δευτερος πρωθυπουργος ενω το πληθος απο κατω ζηταει εκλογες.
*Οι μοδιστροι επισημαινουν το μεγαλο κινδυνο να φορεθει λαθος ρουχο.Κριμα να πανε τοσα λεφτα στραφι.

Αναπολω εκεινα τα καλα χρονια που τη EUROVISION δεν την ηξερε κανενας και την εβλεπα μονος μου.Πιο καλη η μοναξια.....

Μπορει να στεναχωρεσω τον Πατριαρχη αλλα εμενα μ αρεσει η Τουρκαλα.(Η οποια ειναι λιγο αγγουρω!)Σορρυ και σε σενα Μπετυ αλλα κι ο Νορβηγος μ αρεσει.Ελεος πια μ αυτον τον Ρουβα.Δεν μπορω την καθολικη αποδοχη καποιου.Με τρομαζει.Και η Ισπανιδα καλη ειναι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: