Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Καιρος Μαιου.3ο δεκαημερο

Πετυχημενη ηταν η προβλεψη μου στις 6 Μαιου για κυμμα ζεστης περι τα μεσα Μαιου.Σημερα πιασαμε και τους 31-32 C στη Θεσσαλονικη.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι περιμενα να φτασουμε 35αρι.Ετσι φαινοταν αλλα δεν ηρθε τοση ζεστη.Οσο αφορα την εξελιξη φαινεται οτι μετα απο μια μικρη μεταβολη του καιρου το επομενο πενθημερο μετα τις 25 πιθανον να χουμε κι αλλο κυμμα ζεστης με θερμοκρασιες μεγαλυτερες απ αυτες.Δηλαδη 35αρια.Τα κυμματα αυτα μπορει να ειναι ευχαριστα αλλα τα αναφερω γιατι ειναι παραταιρα των κανονικων θερμοκρασιων της εποχης.Σημερα πχ ειμασταν 5C πανω απ το μεσο ορο της εποχης.Κι αν επαληθευτουν τα 35αρια θα ειμαστε 10C πανω.Θα δουμε.Ο καιρος γαρ εγγυς που λενε και καποιοι αλλοι.

3 σχόλια:

marina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
marina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
marina είπε...

Δεν διάβασα το ποστ σου γιατί δε με ενδιαφέρει ο καιρός. Τι νόημα έχει να ξέρεις τον καιρό αν είσαι άνθρωπος της πόλης και δεν έχεις τίποτα να κάνεις; Να είσαι αγρότης, καπετάνιος, η έστω βρε αδελφέ να έχεις να κανονίσεις καμιά εξόρμηση σε χιονοδρομικό, να πω πως σε ενδιαφέρει (τα χάσαμε τα χιονοδρομικά Πατριώτη! Καλοκαίριασε). Εκτός και αν ο καιρός συνοδεύεται από Πετρούλα και οφθαλμόλουτρο! Εκεί μάλιστα! Να τον δω! Αλλιώς δεν μου κάνει κέφι! Σιχαίνομαι τον καιρό, επειδή η μαμά μου θέλει να βλέπει συνέχεια (προγνώσεις όχι Πετρούλα) και μου βγαίνει αντίδραση.
Είναι απορίας άξιο λοιπόν γιατί σε διαβάζω τόσο καιρό (γιατί σε συμπαθώ βρε :)). Πότε θα αρχίσεις να γράφεις περιστατικά του νοσοκομείου; Όχι καθετήρες και τέτοια, αλλά ίντριγκες, σεξ και διασκέδαση όπως στο Doctor House, το Grey’s Anatomy και τα σχετικά; Πότε; Περιμένω με αγωνία. Άντε μήπως εμπνευστούμε και κανένα σενάριο και κονομήσουμε τίποτα!!