Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Μ αρεσει που επεσαν εξω τα Exit Polls

Πολυ μ αρεσει που επεσαν εξω ολα τα Exit-poll.Γουσταρω τρελα...Ετσι μπραβο.Συγχαρητηρια στους ελληνες που απαντανε λαθος.Να μαθουν οι εταιρειες οτι δεν μπορουν να μας μετρανε.Μ αρεσει τρελα αυτη η εξελιξη.Μακαρι να τυχει να συμμετασχω σε Exit poll.Αλλα αντ αλλα θα απαντησω.

3 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

χαχα! :))) και καλα θα κάνεις!
ψηφισες;
εγώ όχι.

αμαν και ποτε είπε...

Εννοειται πως ψηφισα.Μ αρεσει παντα να ψηφιζω.Κι εχω ψηφισει διαφορα κατα καιρους.Νομιζω οτι ειμαι ο ιδανικος ψηφοφορος,το λουκουμακι ολων των πολιτευομενων και ολων των κομματων.Τετοια παρτσακλα νομιζω οτι θελουν να βρισκουν.Θελω να πω οτι οι σταθεροι ψηφοφοροι δεν αλλαζουν ποτε.Εγω δεν ειμαι τετοιος.χαχαχα.

Παντως πρεπει να ειμαι και ο μεγαλυτερος μαλακας ψηφοφορος διοτι παροτι εχω αυτη την ιδιοτητα του μεταπηδαν ωστοσο ουτε εγω αλλα ουτε κανενας απ την οικογενεια μου (που ειναι σταθεροτατοι ψηφοφοροι) εχουμε λαβει κατι τυπου ρουσφετιου.
Τετοια γκαντεμια!!χαχαχαχα

Παντως παντα ψηφιζω.
Θα μου πεις εδω ψηφζεις για τη HADISE και δεν θα ψηφισεις στις εκλογες...χαχα

Χριστίνα (lbt) είπε...

μη μου πειιιιιιιις;
ψη΄φισες στη γιουροβιζιον;

εγώ πρώτη φορά που δεν ψήφισα.από αντιδραση. κι εδω να ήμουν δε θα πηγαινα (και το εκλογικό κέντρο είναι 5 λεπτα απ'το σπίτι μου)

αλλά γενικά και γω παρτσακλοψηφοφορος είμαι. από μεγαλο κόμμα μέχρι Παπαθεμελή και τον άλλο πώς τον λέγαν που είχε έναν ταυρο σημα στο κομμα του, ψήφισα.

ούτως ή άλλως αν δεν δουλεψουμε κανεις δε θα ιδρωσει για μας. και να σου πω ούτε που το θελω.

καληνύχτα!!