Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Βενετια

Νομιζα οτι η Βενετια ειναι παραθαλασσια πολη που μπαινει η θαλασσα αναμεσα της.Αμ δε.Δεν ειναι ετσι.H βενετια ειναι ενα νησι χωρις δρομους αλλα μονο με πεζοδρομια.
Παρα πολυς κοσμος.Πολυς τουρισμος.Τοσο που φοβομουν μην κολλησω τη γριππη.Ωραια πολη.Φιλικη και ευχαριστη.Επισκεφτηκαμε και το παλατι των δογηδων.Πηραμε και θαλασσιο ταξι και καναμε βολτα νυχτιατικα μες τα καναλια.Δεν πηραμε γονδολα γιατι ηθελε 80 ευρω ο γονδολιερης.Εφαγα pizza Diabola με κοκκινο κρασι.






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο!!!καλες αν και κλασσικες οι φωτο!!!πες μας λεπτομερειες...με ποιους πηγες ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ πως το αποφασισες...ταξιδεψε μας μαζι σου!!!
Επομενος προορισμος???η τωρα αδεια τα χριστουγεννα???

αμαν και ποτε είπε...

Περιμενε.Αυτο ηταν μονο η αρχη των 500 φωτογραφιων μου.Εχω κι αλλες.Πηγα με μια παρεα φιλων.Με πλοιο μεχρι τη Βενετια και απο κει οδικως με αυτοκινητο.Καθε βραδυ μεναμε και σε διαφορετικη πολη.Κι αν ειχα κι αλλες μερες αδεια με βλεπω να φταναμε καμια Δανια και Σουηδια.
Το κοστος ηταν περιπου 1400 ευρω ολα μαζι.
Τα εισητηρια του πλοιου πηγαινε ελα που ηταν 350 ευρω.Μετα διοδια,βενζινες (για 2500 km) και τα συναφη.Αξιζε ομως τον κοπο και το χρημα.Πολλες εικονες ειδα κι αυτο ηταν ξεκουραση.
Ακολουθουν φωτο και απο αλλους σταθμους.