Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Tasch .Ενα χωριουδακι πριν το Zermatt


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβο χορτασαμε εικονες!αντε και του χρονου να πω η θα ακουστει ειρωνικο...γιατι για χριστουγεννα δυσκολο να σου δωσουν τετιοα αδεια....αλλα και να στην δωσουν ειναι ο καιρος (που εσυ λατρευεις βεβαια αλλα οχι και ιδιαιτερα η μηχανη του αυτοκινητου...) αληθεια πωσ συντονιστηκατε και συνεννοηθηκατε (ΠΟΣΑ?)τοσα ατομα και ...συμπλευσατε???εδω για να συνεννοηθουν οι δυο λεμε αμαν και πως...ΜΠΡΑΒΟ!αν και πες την αληθεια τωρα...Συγκρινεται ο γυρος του κοσμου με το....ΑΡΑΓΜΑ σε μια ησυχη γωνιτσα της Χαλκιδικης...??? να μην κινδυνευεις κι αοπ τα ...τρωκτικα???Αληθεια μπανιο εκανες εκει? εφτασες κι Ελβετια βρε? εκει με τα καταπρασινα (σα σιχαμα) λιβαδια που ΒΟΣΚΑΝΕ χρονια ατελειωτα τα βοδινα???και οπυ τιποτα δεν ταραζει τα νερα...(ουτε της λιμνης κομο ουτε της γκαρντα ουτε τιποτα...)παντως μονο 1400 ευρω και ολη αυτη η βολτα...(ολα μεσα και φαγητο και διαμονη η μονο τα εξοδα μετακινησης...???) καλα ειναι...2 ατομα γνωστοι που παντρευονται πανε στις ΜαλΔιβες 3500!!!οποτε συγκριτικα καλα εισαι εσυ...οντως πρεπει να ξεφυγες...η εναλλαγη τοσων εικονων σου δινει και μια αισθηση ελευθεριας...free as a bird...μετα ομως τι ασχημο παλι στα σκατα και στους βρωμογερους που ψευτο βογγανε... τελικα καταληγουμε να ΖΟΥΜΕ στα συντομα διαλειμματα των αδειων...αντε υπομονη τι να κανουμε... ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ....!!!

Χριστίνα (lbt) είπε...

μεχρις εδω ήταν η φιλία μας... :(

δε σε μιλάω..








...καλά πλάκα κάνω :)))




αυτό το χωριουδάκι τοσο αψογο!
κι όλη η διαδρομή που έκανες.
αντε και του χρόνου με υγεία να επιλεξεις κι αλλους όμορφους προορισμους!

αμαν και ποτε είπε...

προς ανωνυμο.

1.Επομενη αδεια τελη Σεπτεμβριου.(εχω πολλες μερες ακομα υπολοιπο).Προορισμος αγνωστος.Ισως και να μην παω πουθενα.
2.Τεσσερα ατομα ειμασταν.Βασικα καλη διαθεση να υπαρχει και το ταξιδι γινεται ευκολο.
3.Συγκρινεται ο γυρος του κοσμου με το αραγμα σε μια ησυχη γωνιτσα στη Χαλκιδικη,και χαμενη βγαινει η γωνιτσα απο τη συγκριση.χαχαχα.
4.Μπανιο δεν εκανα αν και θα μπορουσα.Σε μια λιμνη το νερο ηταν καθαρο και ηθελα να μπω αλλα ο χρονος δεν περισσευε.Λες και μας κυνηγουσαν οι γερμανοι...χαχα.
5.1400 ευρω κοστισε συνολικα.Ολα μαζι.Ε δεν ειναι και λιγα....
6.Οντως η εναλλαγη τοσων εικονων με ξεκουρασε αν και σωματικα ημουν συνεχως στο τρεξιμο.Ηθελα να δω κατι διαφορετικο απο τα ιδια και τα ιδια.Οποτε καθε πολη ηταν και μια εικονα.

αμαν και ποτε είπε...

Προς Χριστινα.

ναι ηταν τελεια.Το Zermatt ηταν σαν παραμυθενιο χωριο.Που να το δεις και χειμωνα χιονισμενο και στολισμενο.Μου χουν μπει ηδη ιδεες....χαχαχα