Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα

Όταν οι σοβιετικοί κατέριψαν τον νοτιοκορεατικό τζάμπο[1983] με 269 θύματα μεταξύ των οποίων και 3 μέλη του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ...
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ δήλωσε ότι ήταν κατασκοπευτικό το τζάμπο και καταρρίφθηκε.(Εκεινος ηταν ο μεγαλος Ανδρεας που ολη η Ελλαδα τον θυμαται).Τωρα τι?



Και τωρα.... μια αναδημοσιευση απο το troktiko


"Ζήσαμε μια ακόμα παράσταση του θεάτρου του παραλόγου. Αδυνατώ να ξεχωρίσω εάν αυτή η κατάσταση είναι πλέον για γέλια ή για κλάματα.Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ συνεχίζει να επαναλαμβάνει ότι :«Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν είμαι όμηρος κανενός».Το...επανέλαβε με στόμφο και από την Θεσσαλονίκη!Όλοι γνωρίζουμε (εκτός από τα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας) ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου χρωστά σε πολλούς. Οι εκδότες και ορισμένοι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες είναι μερικοί από αυτούς. Αλλά το κυριότερο είναι ότι χρωστά στους πέραν του Ατλαντικού.
«Χρωστά» κάποια εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικανικό πανεπιστήμιο York και σε κάποιους άλλους... «φίλους» εκ Βοστώνης, Νέας Υόρκης κλπ.
Δεν τα λέω εγώ αυτά. Η προεδρομήτωρ κ. Μαργαρίτα Τσάντ τα λέει στα περίφημα (υποκλαπέντα) e-mail που είχε στείλει προς τον γυιό της κ. Γ. Παπανδρέου. Αυτά που είχε αποκαλύψει τότε η κ. Λιάνα Κανέλλη και την έτρεχαν στα δικαστήρια για ....παραβίαση προσωπικών δεδομένων !!! Αυτά που απαγόρευσαν πλέον την δημοσιοποίησή τους!

Λέει σε όλους τους τόνους ο κ. Γ.Παπανδρέου «όλα στο φως». Γιατί λοιπόν όταν κάποιος τα φέρνει στο φως τον τραβά( δια μέσου της ...οικογένειας φυσικά) σε μακρόσυρτους, δυσβάσταχτους καιεξοντωτικούς δικαστικούς αγώνες; Τι φοβάται; Τι δεν θέλει να πληροφορηθεί ευρέως η ελληνική κοινωνία;
Επιτρέπεται ένας ...«εν δυνάμει Πρωθυπουργός» να κρύβεται πίσω από τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων;

«Χρωστά» λοιπόν αποδεδειγμένα στους πέραν του Ατλαντικού ο κ. Παπανδρέου ! Αποδεικνύεται επίσης και από το «George owes us» που συνεχώς επαναλαμβάνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ!Αποδεικνύεται περίτρανα και από τις πράξεις του . Τόσο ως υπουργός εξωτερικών ,τόσο ως ...φυτευτός πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όσο και ως «εν δυνάμει Πρωθυπουργός».

Οι τελευταίες δηλώσεις του σχετικά με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που τάσσονται υπέρ των αμερικανικών ενεργειακών σχεδίων και κατά της συνεργασίας με τη Ρωσία, αποσκοπούν να ανατρέψουν συνολικά συμφωνίες ιστορικής εθνικής σημασίας και να διαταράξουν κρίσιμες ισορροπίες. Είναι ένα από τα υπογεγραμμένα γραμμάτια του , με ....ανοιχτή ημερομηνία !!!

Όταν λοιπόν λέει με κομπορρημοσύνη ο κ. Γ. Παπανδρέου ότι:«Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν είμαι όμηρος κανενός», δεν ξέρω εάν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω!Όταν λέει :«όλα στο φως» δεν ξέρω εάν θα πρέπει να ανοίξω τον διακόπτη για να ξεχυθεί άπλετο φως ή θα μου ...«κόψει» το χέρι !

Όταν δε μιλά για εθνική ανεξαρτησία έχοντας συνεχώς δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια τον Άλεξ Ρόντος(με ένα μικρό διάλειμμα όπου ο Άλεξ πήγε και έδωσε τα φώτα του ... στην Γεωργία του Σαακασβίλι και ...των εκατοντάδων αμάχων νεκρών Οσετιανών ) τότε νοιώθω ως θεατής μιας ιλαροτραγωδίας !


ΥΓ. Υπενθυμίζω για να μην ξεχνάμε ότι σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ του τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ με του κ. Γ.Παπανδρέου, ο αρμόδιος για ζητήματα Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Φρίντμαν, είχε πει αναφερόμενος στον Αλεξ Ρόντο: .....«Είναι ο άνθρωπός μας στα Βαλκάνια». "
http://apolitik.pblogs.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: