Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Goodmorning Vietnam

Χαμος απο δουλεια στο νοσοκομειο σημερα,αλλα και χτες και προχτες.Μια λεξη αρκει για να περιγραψει την κατασταση.Vietnam.Κολαση.Δεν εχει χωρο ουτε για μυγα.Τα δωματια απο τεσσαρων ατομων εγιναν εξι ατομων.Σε λιγο θα τους βαζουμε να ξαπλωνουν και στις τουαλετες.Στην εντατικη 5 διασωληνομενοι.Ερχονται εμφραγματα και την βγαζουν στο δωματιο αντι να ειναι στην εντατικη.Χαμος.
Πεντε διασωληνομενοι.Δεν θα θελα σημερα να μουν απο κεινους τους ατυχους που θα παθουν εμφραγμα.Τα παιξαμε ολοι.Το ποτε μπαινουν και το ποτε βγαινουν οι ασθενεις ειναι απιστευτο.
Τι να πεις....Τα αιτια πολλα που μερικα λεγονται και μερικα δεν λεγονται.

5 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

gooood morning Vietnam!
και καλό μήνα ...Κώστα!

για πες κανα αίτιο; τι να αποφεύγουμε κυρίως;

αμαν και ποτε είπε...

Οχι.Δεν εννοω οτι τα αιτια που προκαλουν εμφραγματα.Αναφερομουν στα αιτια που προκαλεσαν εμφραγμα στην κλινικη μας και δεν μπορουμε να δουμε τους ασθενεις.Οταν εχει 34 κρεββατια η κλινικη και βρεθηκαμε να βλεπουμε 80 ατομα χθες.Με αλλα λογια πρεπει ο καθενας να βλεπει απο 16-17 ατομα.Ε τι να εξετασεις σε 17 ατομα?Ισα ισα που θα τους δεις.Τα πανω πανω κι ολα τα υπολοιπα ο θεος να φυλαξοι.

Γι αυτο το εμφραγμα μιλαω.Δεν υπαρχουν ατομα στα νοσοκομεια για να εξυπηρετουν τους ασθενεις.Το λενε ολοι.Τα καναλια,τα κομματα κτλ.Τελεια και παυλα.Εχουμε υπερβει κατα πολυ τις δυνατοτητες μας.Απο ενα σημειο και μετα επειδη δεν γινεται παραπανω τα πραγματα αφηνονται στην τυχη τους.


Γι αυτο το εμφραγμα υπαρχουν αιτιες διαφορες.

Ανώνυμος είπε...

NAI ... KAI META LEEI "TA PAIRNETE ESEIS OI GIATROI" ...

αμαν και ποτε είπε...

Ναι σιγα τους μισθους....Για τις ωρες εργασιας,την ευθυνη,το εργο,και την καταστροφη της προσωπικης και κοινωνικης μας ζωης τα λεφτα ειναι ελαχιστα κλαι εξευτελιστικα.Πουθενα στον κοσμο ο γιατρος δεν πληρωνεται τοσο λιγο οσο στην Ελλαδα.Ισως σε τριτες χωρες.

αμαν και ποτε είπε...

Αν παλι αναφερεσαι στα φακελακια θεωρω οτι ειναι τελειως αισχρο και βρωμερο να παιρνει καποιος φακελακια.