Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Καιρος Χριστουγεννων 2009

Τερμα λοιπον οι Αγιο Βασιληδες,Τερμα τα ελκυθρα,τερμα τα ελατα,τερμα τα καλαντα,τερμα οι γαλοπουλες,τερμα τζακια και τερμα τα χιονια και το κρυο.Θα ικανοποιηθειτε ολοι εσεις οι εξυπνοι ανθρωποι που οι κακοκαιριες δεν σας αρεσουν και λετε διαφορες βλακωδεις δικαιολογιες για να απολαυσετε τον υπεροχο ηλιο.Οριστε λοιπον,ο καιρος σας κανει τη χαρη.Τελεια Χριστουγεννα.Απολαυστε τα με 20-21 και 22 C.....

Αναλογικα ο Ιουλιος αντι για 40 θα χει 45C.Και δεν ειναι μακρυα που το πρωτο 50αρι θα καταγραφει και στην Ελλαδα.

Τα χω παρει στο κρανιο με αυτον τον τελειο ανικανο καιρο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατσε ρε μεγαλε γιατι δηαλδη πρεπει να μας γαμησει το ψωφοκρυο... ξερεις ποσο ερχεται για μας τους μεροκαματιαρηδες η θερμανση ? δεν ειπαμε να παμε για μπανιο ... ειπαμε να ΜΗΝ μας γαμησει στα κοινοχρηστα ... δεν θελουμε 22 βαθμους .. ας ειναι 15 αλλα οχι και -2 ... αφου πλεον το ξερεις πως οι ανθρωποι ΔΕΝ συμβαδιζουμε με τους ρυθμους της φυσης ... τρεχουμε σε αλλη συχνοτητα
ετσι οταν πχ πρεπει να ταξιδευεις με το αμαξι 100 χιλιομετρα για τη δουλεια σου ΜΑΛΛΟΝ κι εσυ θα ηθελες τους δρομους ανοιχτους κι οχι αποκλεισμενους απο το χιονι που θα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ... δε λεω χρειαζεται .. αλλα αν θες μπορεις να ανεβεις σε ενα βουνο και να το απολαυσεις ... κι ετσι ειναι το σωστο κι οχι μεσα στην πολη .. υπαρχουν γεροι υπαρχουν αναπηροι υπαρχουν πολλοι που ΔΕΝ το χρειαζονται ... και σιγα το ΠΝΕΥΜΑ των χριστουγεννων και του ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΛΑΔΗ πλεον ... ΜΠΟΡΕΙς ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙς ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ πουλησεισ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ? ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΙΣΧΝΟΤΑΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕς ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ .. ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙς ΤΗς vodaphone ... τα χουν γαμησει ΟΛΑ ... ο μονος τροπος για να ΝΟΜΙΖΕΙ το παιδακι οτι μπορει ακομα να ελπιζει ... σε αγιους και βασιληδες ειναι να το κρατας μεσα στο σπιτι και να εχεις κλειστη την τηλεοραση .. οποτε ερχομαστε στο αρχικο ερωτημα ... ΣΕ ΠΟΙΟ χρησιμευει το χιονι λοιπον αν και τα παιδια ειναι να μεινουν ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ... ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ..??? κανεναν ... αρα καθισε και κουλαρε και τα ξιδεψε μας σε μερη που χιονιζει με τις φωτογραφιες ... σου ... αντε και καλες γιορτες ... με αυξηση 1,5% χαχαχα!

Peros είπε...

Χαρμόσυνα τα νέα σου για τον καιρό Αμάν & Πότε. Εδώ έχουμε φτάσει να καταγράφουμε το μετρητή αερίου καθημερινά (ειδικά όταν πέφτει στους 5C) μετά την περσινή ψυχρολουσία με τους υπέρογκους λογαριασμούς. Μια χαρά είναι και οι 10 βαθμοί κελσίου για το χειμώνα! Ειδικά οι πόλεις της Ελλάδας δεν έχουν φτιαχτεί για χιόνι μιας και δρόμοι και αεροδρόμια κλείνουν και ταλαιπωρούμαστε τσάμπα. Άσε που η χιονολασπούρα μόνο Χριστούγεννα δεν θυμίζει. Ας φορέσουμε και πάλι τα T-shirts μας κι ας γιορτάσουμε χαρούμενα XMAS!

Ανώνυμος είπε...

συμπονώ τους προλαλήσαντες, άλλα ο αλλοπροσαλος αυτός καιρός μακροχρόνια μόνο προβληματα θα φέρει..τώρα γλυτώνουμε κάποια χρήματα στη θέρμανση αλλά στο μέλλον θα χορεύουμε το χορό της βροχής και του χιονιου για να έρθει η ισορροπία στη φύση.
Έγω πάλι αναπολώ τους κρύους χειμώνες, ήταν κάτι φυσικό, πώς να το κάνουμε; Κι όταν έπεφτε το χιόνι και μαλάκωνε το κρύο, βγαίναμε καναμε βόλτες, παίζαμε..
στα Χριστούγεννα έδινε άλλο χρώμα, άλλη μυρωδιά...

αμαν και ποτε είπε...

Δεν με καταλαβαινει κανεις....ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ