Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Μ' αρεσει ο καφες

3 σχόλια:

Χριστίνα (lbt) είπε...

Eμένα να δεις!!προσπαθω να πίνω όμως μόνο 2 την μέρα και παλια για ένα διαστημα νομίζω 3 μηνων τον είχα κόψει μαχαιρι. Πάντως μ'αρεσει η γεύση του.. από ελληνικό μέχρι εσπρεσο-καπουτσινο.
Καλή βδομάδα!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "Σ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ?" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΟΣ...
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ...Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΟ...
ΑΤΙΜΕ ΚΑΦΕ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ???!!!!
ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ!!!
ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΟΛΩΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ...
"ΕΡΗΜΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ..."

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!

αμαν και ποτε είπε...

Κι αυτο το σεξ μπελας ειναι.Ειχα ενα συνειδικευομενο που ελεγε το εξης:"Ευτυχισμενος θα γινω στα 80 οταν θα σταματησω να εχω στυση".Ειχε κι αυτος το δικιο του.Εγω παλι εχω γινει φανατικος εσπρεσσακιας.Κατεληξα στο γεγονος οτι ο καφες πανω απ ολα οφειλει να ειναι αρωμα και γευσητα.Κι οχι ποσοτητα και αναψυκτικο οπως πχ ειναι ο φραπε.Κι ετσι συνεχιζω εσπρεσσο ακομα και το καλοκαιρι.Ουτως η αλλως και φραπε η εσπρεσσο φρεντο να επινα παλι πρωτος θα τον τελειωνα οποτε καλυτερα ενα εσπρεσσακι και να χω την απολαυση του αρωματος.

Παντως μπορω και χωρις καφε.Μερικες φορες δεν πινω καθολου για μια μερα.Νιωθω λιγακι την ελλειψη του αλλα οχι οτι τρελαινομαι.