Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Μαστουρωμα

Εχω μαστουρωσει πλεον για τα καλα.Η λαδομπογια εχει πλημμυρισει τον τοπο.Ασε που κολανε τα παντα.Το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο.Ειναι οτι ο προισταμενος μπογιατζης,ο αρχιμπογιατζης που λεμε,και ο οποιος ειναι απο την γυρω περιοχη δυστυχως εχει μια κορη που σπουδαζει ιατρικη.Καμαρωνει λες και εχει κερδισει το ελιξηριο της νεοτητας.Να κι εμεις ετσι τωρα,και συνεχως διαβαζει,και να εχει κατι βιβλια ασηκωτα,και να ποσα χρονια ειναι η ειδικοτητα,και μετα θα κανει ιατρειο,και ετσι οι γιατροι τα παιρνουν χοντρα,και ετσι οι γιατροι τα παιρνουν μαυρα,και να σου πω εγω φιλαρακι μια ιστορια πριν 22 χρονια που πηγα σε ενα λαμογιο γιατρο και τον αρπαξα απ το γιακα και μου πε "εισαι χωριατης" κι εγω του πα θα φερω την καραμπινα απ το αυτοκινητο,και να κανετε θυσιες για να βγειτε γιατροι και να το σημαντικοτερο στο γιατρο ειναι να ειναι ανθρωπο ς κι οχι να σε εκμεταλλευται,και να ξερω εναν γιατρο στην Αγιας Σοφιας που βγαζει πολλα λεφτα,και τον Σακη τον Κωστογλου τον ξερεις,και να αμα γερασουμε θα μας βλεπεις τζαμπα ...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Θα καταπιω το κουτι με τη λαδομπογια να γλιτωσω.

4 σχόλια:

marina είπε...

Μερικές φορές η αόριστη φράση «ιδιωτικός υπάλληλος» είναι σωτήρια για επαγγέλματα όπως του γιατρού, του αστυνομικού και του δημοσιογράφου!
Και για τους πιο περίεργους που επιμένουν «ιδιωτικός υπάλληλος; Δηλαδή που είσαι; Τι κάνεις;»
«Σε μια εισαγωγική εταιρεία» και εκεί το βουλώνουν!

αμαν και ποτε είπε...

Δεν καταλαβες καλα.Και η μανα μου τι θα κανει?Θα ρωτησει τι δουλεια κανει ο γιος της και θα αποκρυψει την σωτηρια πληροφορια οτι ειναι γιατρος?Δεν καταλαβες καλα...

Εκατσα να φαω μακαρονια και εβαλα και λιγο κρασι.Ο μπογιατζης απο πανω μου!!Γιατρε βλεπω το κρασι το τιμας.Κανει καλο στην καρδια ε?

Οχι ρε γαμωτο.Αι παρατα με.Το πινω γιατι μ αρεσει,Οπως τρωω πιτσες και παγωτα γιατι μ αρεσουν!!!ΕΛΕΟΣ.

marina είπε...

Τι να σου πω καημένε! Υπομονή! Απόλαυσε το άρωμα της μπογιάς! Κάποιο τη βρίσκουν με αυτό!

marina είπε...

Νταβραντισμένος ο μπογιατζής!!! ¨Έχετε και εσείς το κλασικό σαλονάκι; Πίκρα! Το έχουμε και εμείς! Αλλά δεν μου αρέσει!! Σου έχω στείλει μάιλ!