Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Η γριππη των χοιρων (μεξικανικη γριππη)

Τραγικη η χτεσινη εφημερια.Πολυ κουραστηκα.Ηδη απο τις απογευματινες ωρες ειχα τασεις να πεσω.Ποσο μαλλον κατα τις 3 τη νυχτα οποτε δεν μπορουσα πλεον να κανω τιποτα.Και τα πιο απλα.Εχανα τα ακουστικα μου συνεχεια.Πηγα να βαλω μια φλεβα και δεν μπορουσα.Πηγα να γραψω φαρμακα κι εκανα δυο ωρες να τα γραψω.Με λιγα λογια κομματια.Και να πεις οτι ειχα ξενυχτησει την προηγουμενη!!Μια χαρα προνοησα και κοιμηθηκα.Ειχε αρκετη δουλεια.Στις δυο τη νυχτα ενας παππους 89 χρονων τον οποιο εφεραν σε προθανατια κατασταση (σε μαυρο χαλι) εκανε μια ανακοπη.Παρα τα 89 του χρονια ανταποκριθηκε στις μαλαξεις.Και πηρε μπρος.Για δυο ωρες φυσικα.Μετα απο δυο ωρες πεθανε.Και πολυ αντεξε.
Το θετικο ειναι οτι κοιμηθηκα το ωραριο που μ αρεσει.Δηλαδη 4-8.Και μετα τις 8 συνεχισα μεχρι τις 4 το απογευμα.Παραδοξως το βγαλα περα.Το πρωι εκκρινονται τα φυσικα στεροειδη απ τον οργανισμο.Περιπου στις 6 το πρωι αν θυμαμαι καλα.Η κορτιζονη του οργανισμου δηλαδη.Αυτη τονωνει τον οργανισμο.Αυτη με κρατησε και μεχρι το απογευμα.

(αμα εξαρτασαι απ την κορτιζονη τι να πουμε!χαχαχαχα).

Α.δεν σας ειπα και το αλλο.Ηρθαν και στο δικο μας νοσοκομειο επιβεβαιωμενα κρουσματα της γριππης.
Ναι το ακουτε???Ηρθε.Μην ερχεστε στις δικες μας εφημεριες.Θα κολλησετε τη γριππη και θα πεθανετε μονο και μονο απο μια κουταμαρα.Αν δεν ειστε του θανατα μην ερχεστε.Κοπελιτσες υστερικιες που νιωθετε ταχυκαρδιες,απηδηχτες 50αρες που σας πιανει το βραδυ ενα ψυχοπλακωμα στο στηθος και νομιζετε οτι εχετε εμφραγμα,καταθλιπτικες νοσολαγνες γιαγιαδες και παππουδες,εσυ που εσκυψες και σ επιασε ενας πονος στο στηθος καθειστε στα σπιτια σας.Εκτος κι αν θελετε να πεθανετε απο τη γριππη ξωφαλτσα.Καθειστε στα σπιτια σας επιτελους να ηρεμησει και το δικο μας κεφαλι.ΕΛΕΟΣ πια.Με ψυλλου πηδημα στο νοσοκομειο.
Με το τιποτα φερνουν τα παιδια τους στο νοσοκομειο.Εμενα γιατι δεν με πηγαν ποτε μα ποτε στο νοσοκομειο ως παιδι!!Εγω δεν εκανα πυρετους?Εγω δεν περασα αμυγδαλιτιδες?Δεν αρρωστησα ως παιδι?Απο που ηρθα?Απ τον Αρη.Απλα δεν ειχα ηλιθιους γονεις.
Ειπα να χαλαρωσω λιγο τωρα με κανενα ωραιο τραγουδακι.Και τσουπ να ο πατερας μου,εβαλε να ακουσει ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΥ και Καζαντζιδη.Ελεος....Χαιρε χαος αμετρητο.
Νυσταξα και ξυπνησα πριν κανα δυο ωρες.

Ποσες ωρες δουλεψα αληθεια!Απο τις 8 και μιση το πρωι της Κυριακης μεχρι τις 4 το απογευμα της Δευτερας με 4 ωρες υπνο.28 ωρες.Δεν μ'αρεσει να δουλευω.Το χω καταλαβει πλεον.

Μ αρεσει πολυ ο στιχος."τι τραγουδι να σου πω χωρις ουσια,να το φτυνουν οι σοφοι κι οι μπερδεμενοι,να γεννιεται στα ρηχα κι εκει να μενει,να μην εχει ουτε λαμψη ουτε αξια,μα να φεγγει στη δικη σου καταχνια."

Δεν ειναι τελειος στιχος???

Δεν υπάρχουν σχόλια: