Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Κηδεια


Επειδη δε βλεπω τον καιρο να σοβαρευεται και να κανει χιονια ειπα να βαλω κι εδω μια φωτογραφια που βρηκα και μ αρεσε.Αντε.Μηπως σπασει η γρουσουζια.


Επισης :

---ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.
Εξαφανιστηκε στις 5/1/2009 στην ευρυτερη περιοχη του ελλαδικου χωρου ο αγαπημενος χειμωνας.
Κατα την ημερα της εξαφανισεως του βρισκοταν στα χιονοδρομικα κεντρα.Παρακαλειτε οποιος γνωριζει κατι για την τυχη του να επικοινωνησει με το χαμογελο του χιονιου.
Οι συγγενεις φθινιπωρο,ανοιξη,καλοκαιρι.

---O χειμώνας εθεάθη τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Αγγλίας, και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, χωρίς όμως να εντοπιστεί. Όμως σύμφωνα με πιο έγκυρες πηγές ο χειμώνας κατευθύνεται προς την περιοχή της Ρωσσίας . Οι ελληνικές αρχές σε συνεργασία την Ιnterpol είναι σε διαρκή επικοινωνία για την επιχείρηση ανεύρεσης του, και επιστροφής του στην Ελλάδα

Απο το ειδησεογραφικό πρακτορείο...Snowy Press

---Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της ανήλικης Χειμωνά, 15 ημερων. Η Χειμωνα χάθηκε στις 5/1/09, στις 16:00, από την περιοχή βορειας ευρωπης, όπου παραθέριζε με την οικογένειά της. Μετά την ενημέρωση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του χιονιου» για την εξαφάνιση της ανήλικης και κατόπιν συνεργασίας με το snow report forum gr, η οποία έδωσε την έγκριση, ενεργοποιήθηκε το σύστημα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης «Amber Alert» με στόχο την ανεύρεση της ανήλικης. Κάτοικοι της περιοχής είδαν την φωτογραφία της μικρής στην τηλεόραση και έδωσαν πολύ σημαντικές πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν στην εύρεση της. Το παιδί βρέθηκε, είναι καλά στην θερμοκρασια του και είναι πάλι στην διαδρομη για τα Bαλκανια. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στην περιοχή για να βοηθήσουν στην εύρεση του παιδιού ο Αζορικος αντικυκωνας καθώς επίσης ο σιβηρικος και το χαμηλο στo Ιονιο.Υπομονη λοιπον μεχρι μετα τις 17 φεβρουαριου οποτε θα φτασουν ολοι μαζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: